Beatrice Tudor, deputat PSD de București: – Halal grijă față de bucureșteni de la noul Guvern

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, spune că RADET a intrat în faliment, iar din partea noului Guvernul nu avem parte decât de „aroganțe și de cereri de plată”.

„Halal grijă față de bucureșteni de la noul Guvern: aroganțe pe subiectul falimentului RADET Radet a intrat în faliment, toți bucureștenii sunt îngrijorați despre menținerea asigurării cu apă caldă și căldură, iar de la noul Guvern nu avem parte decât de aroganțe și de cereri de plată.

  • Noul ministru al Economiei și Energiei, Virgil Popescu, spune arogant că el este “încălzit” cu problema asigurării de căldură, referindu-se la haosul care guvernează situația furnizării de căldură în Municipiul Drobeta Turnu-Severin.

Mai mult, el cere Primăriei Capitalei să plătească bani către ELCEN, spunând că până acum această societate a furnizat căldură din bunătatea sufletului, nu pe baza unui contract. Iarna bate la ușă și grija PNL este față de soldul contabil și dividendele de sfârșit de an, nu de asgiurarea căldurii și apei calde pentru bucureșteni. Asta este guvernarea PNL! Am avut toate motivele să ne temem de ea!”, a transmis Beatrice Tudor.

BREAKING NEWS/ RADET intră în faliment

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati