Beatrice Tudor (PSD): Guvernul vrea să folosească începerea școlii pentru a umple de bani firmele de casă

Deputatul PSD Beatrice Tudor a declarat, vineri, că Iohannis și Orban pregătesc o triplă mârșăvie pentru începerea anului școlar, afirmând că vor să folosească începerea școlii pentru a umple de bani firmele de casă.

”Iohannis și Orban pregătesc o triplă mârșăvie pentru începerea anului școlar. Pentru că nu sunt capabili să gestioneze pandemia, vor să arunce vina pe părinți și să-i facă pe toți pasibili de condamnări penale. Dar nu se mulțumesc cu asta. Vor să folosească începerea școlii pentru a umple de bani firmele de casă. Și, cel mai grav, vor să impună un regim de penitenciar în școli, astfel încât, peste ani, tinerii să fie docili și obișnuiți cu dictatura”, a scris deputatul PSD Beatrice Tudor, pe Facebook.

Măsurile pe care se pregătește să le ia Ministerul Educației au cel puțin 3 mari probleme, a afirmat Beatrice Tudor.

”Părinții vor trăi cu toții sub prezumția de vinovăție. Vor putea fi condamnați penal dacă copiii lor sunt depistați cu noul coronavirus, CHIAR DACĂ COPIII SUNT ASIMPTOMATICI. Declarația pe proprie răspundere este menită nu doar să bage frica în părinți, ci să-i transforme pe toți în vinovați. Școala nu-și asumă nimic, Guvernul nu-și asumă nimic, așa că orice nouă îmbolnăvire de la școală va fi pusă în cârca părinților. Evident, mulți vor refuza să-și mai trimită copiii la școală în aceste condiții. De precizat că în nicio altă țară nu se întâmplă acest lucru”, a scris deputatul PSD.

Beatrice Tudor a afirmat că firmele de casă ale PNL care au pus acum în funcție linii de măști vor face profituri imense.

”Pentru că toți părinții vor fi obligați să cumpere. În loc ca măștile să fie puse la dispoziție de Guvern, așa cum se întâmplă în alte țări, Orban bagă adânc mâna în buzunarul părinților și dă banii firmelor de casă ale PNL. Cel mai grav este că prin ordinul de ministru, copiii sunt obligați să se înstrăineze unul de altul, să respingă și să evite interacțiunile între ei. Aceasta este strategia prin care toți dictatorii au clădit generații obediente. Nicăieri în lume copiii nu sunt puși să stea cu totul izolați unii de alții. Iohannis și Orban nu vor însă copiii liberi și puternici, vor o generație docilă, gata oricând să accepte o dictatură, a conchis social – democrata.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati