BREAKING NEWS Dan Vîlceanu demisionează din funcția de secretar general al PNL – VIDEO

Dan Vîlceanu a anunțat că va demisiona din functia de secretar general al PNL. ”Eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci”, a declarat acesta într-o conferință de presă.

„Vreau să vă spun următorul lucru important pentru situația mea, cel puțin în ceea ce mă privește pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci și la ședința de mâine eu îmi voi anunța demisia din funcția de secretar general al PNL, urmând ca colegii care vor să facă lucrurile așa să le facă cum doresc, dar nu sub supravegherea mea”, a declarat Dan Vîlceanu.

Acesta nu a comentat dacă și liderul PNL, Florin Cîțu, va demisiona în ședința de mâine.

”În situația asta în care circulă mesaje de ședință la modul acesta, nu consider că asta e modalitatea prin care aplici statutul partidului și regulile din partid”, a adăugat Vîlceanu. El a mai spus că va demisiona indiferent de rezultatul ședinței de mâine.

”Președintele a primit solicitări pentru convocarea unei ședințe, secretarul general nu a primit această solicitare. Conform regulilor, nu poți convca o ședință în aceeași zi. Ceea ce pot să vă spun cu siguranță este că ședința de mâine este una statutară.”, a completat Vîlceanu.

Biroul Executiv convocat la ora 14.00 a votat, cu unanimitate, de 45 de voturi din 45 prezenţi, convocarea Consiliului Naţional al PNL, duminică, de la ora 12.00. Preşedintele PNL, Florin Cîţu, nu recunoaşte acest vot şi a anunţat, la rândul lui, că convoacă şedinţa Biroului Executiv, sâmbătă, la ora 12.00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati