BREAKING NEWS / Un nou incident violent în Capitală: Un bărbat a decedat după ce a fost împușcat de polițiști

Un nou incident violent în Capitală: Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce și-a amenințat vecinii cu mai multe obiecte ascuțite și a lovit un om al legii. Agresorul a decedat.

Miercuri dimineață, la ora 4.00, polițiștii au fost sesizați prin numărul de urgență 112, că un bărbat a ieșit dezbrăcat pe holul unui imobil din sectorul 1 al Bucureștiului și își amenința vecinii cu mai multe obiecte ascuțite, informează B1 TV.

În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, bărbatul a devenit agresiv și a lovit un polițist, după care a fugit. Individul a fost prins la un etaj superior al clădirii, iar pentru a fi imobilizat, polițiștii l-au împușcat în picior. Ulterior, agresorul a decedat.

După incident, individul fusese transferat la Spitalul Elias din Capitală, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, a declarat că polițiștul lovit de agresor este în stare bună.

Sursa: b1.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati