Bucureștenii, campioni la cumpărat calorifere electrice. Vânzările au explodat din cauza lipsei căldurii în Capitală

0
Pixabay

Lipsa căldurii cu care se confruntă mii de bucureșteni se vede și în numărul de calorifere electrice și aeroterme cumpărate în ultima perioadă.

eMAG: vânzările s-au dublat, 60% sunt livrate în Capitală

Astfel, vânzările de calorifere electrice s-au dublat în luna noiembrie și în primele două săptămâni din decembrie față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor eMAG, cel mai mare retailer online din România, scrie Libertatea.

La aeroterme, vânzările au fost în noiembrie cu peste 60% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut și cu aproape 30% în decembrie, mai arată compania.

Potrivit datelor, cele mai numeroase comenzi au fost efectuate din București, Capitala grupând mai mult de un sfert din comenzile din noiembrie și aproape 60% din cele pe luna decembrie.

Vânzări dublate în magazinele Flanco

Același trend se observă și la Flanco. Segmentul aparatelor de încălzit, care include calorifere, aeroterme, convectoare, radiatoare și panouri radiante, a crescut cu 10% în octombrie, cu 40% în noiembrie și cu 25% în decembrie.

Creșterile sunt comparativ cu anul trecut, iar datele includ atât vânzările din magazine, cât și comenzile din online, și sunt la nivel național.

În București, Flanco a consemnat în decembrie o creștere de 103% a vânzărilor pentru astfel de aparate în magazinele sale fizice și un salt de 73% în noiembrie în aceleași magazine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version