Bucureștenii se pot acum programa online în șapte dintre spitalele ASSMB

0
1657
Imagine de Parentingupstream de la Pixabay

De astăzi, toți pacienții se pot programa online pentru consultații medicale în regim ambulatoriu, fără să mai fie nevoie să meargă în persoană la unitatea sanitară sau să apeleze diverse numere de telefon.

Serviciul de programare online este deja disponibil în șapte din cele 19 spitale administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, urmând a fi extins în perioada următoare.

Pacienții pot accesa sistemul integrat de programări online accesând pagina dedicată fiecărui spital:

•  Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia: http://136.255.160.34:6282/ProgramariOnline/•  Clinic Colentina: https://programarionline.spitalulcolentina.ro/programarionline

• Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele”: https://programarionline.burghele.ro:8443/programarionline

• Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”: https://programarionline.spcaroldavila.ro:8443/ProgramariOnline/

• Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”https://programarionline.spital-obregia.ro/programarionline/

• Spitalul Clinic Colțea: https://programarionline.coltea.ro/programarionline/

• Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”http://programarionline.spitalmalaxa.ro:8081/programarionline/

Programarea online aduce serviciile medicale mai aproape de pacienți, în paralel cu beneficii substanțiale pentru activitatea medicilor și a spitalelor, în general.
  • „Continuăm digitalizarea spitalelor ASSMB în beneficiul pacienților. Am început cu procedurile intraspitalicești, continuăm acum cu programările în ambulatoriu. Facilităm astfel pentru toți pacienții accesul la consultul medical, pentru cele mai diverse specialități, în șapte dintre cele mai solicitate spitale pe care le administrăm. Fără stres, fără aglomerație, direct la medicul dorit! Digitalizarea aduce transparență și eficiență pentru pacienți, dar și pentru medici, iar activitatea spitalelor are doar de câștigat”, a declarat Oana SIVACHE, director general ASSMB.Până la finalul anului, vor fi incluse în sistemul de programări online toate spitalele aflate în administrarea ASSMB. Numărul intervalelor orare disponibile pentru programare online va crește progresiv, pe măsură ce medicii și pacienții vor adopta pe scară largă acest sistem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.