Bucureştenii vor avea de ales între un proiect pentru aceştia şi o nouă combinaţie politicianistă, susține Nicușor Dan: ”Va fi o campanie de ură”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, că bucureştenii vor avea de ales la alegerile locale între proiectul său pentru Capitală şi o „combinaţie politicianistă”, menţionând că în trei luni nu se poate face un proiect serios pentru oraş şi din nou va fi „o campanie de ură, cu atacuri la persoană şi cu foarte mulţi bani subterani de la rechinii imobiliari”.

Nicuşor Dan este de părere că va fi „o campanie de ură”, la aceste alegeri, o campanie cu atacuri la persoană şi cu foarte mulţi bani de la rechinii imobiliari.

Edilul a adăugat că este politicianism să devansezi alegerile locale, ca să schimbi rezultatul alegerilor europarlamentare şi să cauţi un candidat cu trei luni înainte de alegerile locale, scrie Agerpres.

  • „Este politicianism să dai Bucureştiul la schimb pentru alte funcţii sau locuri pe listă. Este politicianism să cauţi candidat cu trei luni înainte de alegeri. Nu crede nimeni că poţi să faci un proiect serios pentru un oraş aşa de complex, în trei luni. Este calcul politicianist să devansezi alegerile locale, ca să schimbi rezultatul alegerilor europarlamentare. Unde sunt bucureştenii în acest calcul? Interesul public ar fi impus o dezbatere publică pe proiecte, unde toată comunitatea să fie implicată, şi în urma dezbaterii să alegem proiectul cel mai bun. Politicianismul este exact invers decât interesul public”, a declarat Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Edilul general a mai spus că „o să avem din nou o campanie de ură, o campanie cu atacuri la persoană şi în campania asta foarte mulţi bani de la rechinii imobiliari”.

„Pentru că noi de fapt nu am avut o reală opoziţie PSD la această administraţie. Singura luptă care s-a dat în acesti trei ani a fost lupta între actuala administraţie şi rechinii imobiliari”, a completat Dan.

  • El a arătat că lansează provocarea pentru „rechinii imobiliari” de a candida.

„De aceea provocarea mea pentru rechinii imobiliari este următoarea: candidaţi voi! Candidaţi voi! Nu vă mai ascundeţi în spatele unor amărâţi. Mergem în faţa bucureştenilor şi bucureştenii decid dacă mergem în direcţia pe care o propunem noi sau mergem în direcţia pe care o propuneţi voi. Urmează patru ani care sunt foarte importanţi pentru Bucureşti, care vor decide dacă mergem pe calea legalităţi, a proiectelor mari necesare, ignorate mult timp, a unei dezvoltări gândite, planificate sau ne întoarcem din nou la fel de fel de combinaţii care sunt acoperite de iepuraşi, ghivece, ouă de dinozauri şi alte lucruri”, a mai spus Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati