Campanie de donare de sânge declanşată de Primăria sectorului 4; Daniel Băluţă face un nou apel către donatori

O nouă campanie de donare de sânge este organizată de Primăria Sectorului 4, a anunţat miercuri instituţia.

Donăm sânge pentru a salva vieţi! Acesta este apelul făcut astăzi de Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 şi, totodată, iniţiatorul unei noi campanii de donare de sânge la nivelul Primăriei Sectorului 4. Medic primar, înainte de toate, edilul Daniel Băluţă cunoaşte nevoia acută de sânge pe care o resimt spitalele de la noi, în special acum, când numărul donatorilor a scăzut dramatic, din cauza temerilor privind îmbolnăvirea cu noul tip de coronavirus, COVID-19”, a precizat un comunicat al Primăriei sectorului 4.

Astfel, pentru a doua oară în mai puţin de patru luni, primarul a iniţiat o nouă campanie de donare de sânge, el înşusi numărându-se printre cei care au dona.

Alături de primarul Daniel Băluţă, mai mulţi angajaţi ai primăriei şi ai direcţiilor descentralizate au donat miercuri sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti.

Primar BalutaAm venit să-mi exprim solidaritatea faţă de medicii care sunt astăzi în nevoie, în dorinţa de a face un apel la toţi oamenii, ca aceştia să-i sprijine pe medici, să fie alături de ei în aceste momente dificile.

De asemenea, este foarte important să fim alături de toţi cei care au o problemă medicală, pentru că, în afară de cei cu infecţii COVID-19, există oameni care au nevoie de sânge şi de asistenţă medicală permanentă.”, a declarat Daniel Băluţă, potrivit comunicatului de presă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati