Campanie de sterilizare a câinilor şi pisicilor din Ilfov. Va dura un an şi va ajunge în fiecare localitate

Consiliul Judeţean Ilfov, prin Biroul de Protecţia Animalelor, demarează alături de Romania Animal Rescue o campanie record de sterilizări gratuite pentru câini şi pisici de rasă comună.

  • Campania se va desfăşura pe parcursul unui an, va ajunge în fiecare localitate din Ilfov, iar reprezentanţii autorităţilor „vor merge din poartă în poartă” pentru a vorbi despre beneficiile sterilizării animalelor.

„Sunt bucuros să vă anunţ că un an de acum încolo vom ajunge în fiecare localitate din Ilfov, să sterilizăm gratuit câini şi pisici de rasă comună. Un an întreg! Ne-am propus să ajungem în câte două localităţi pe lună. Un efort imens, pe care nu am putea să îl facem fără oameni de bine. Îi mulţumesc doctorului Aurelian Ştefan şi întregii echipe RAR at Center of Hope!”, a declarat Hubert Thuma, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov.

Înainte de fiecare campanie, reprezentanţii localităţii respective vor merge din poartă în poartă şi vor vorbi despre beneficiile sterilizării animalelor, singura modalitate de a opri înmulţirea necontrolată.

Prima campanie va avea loc în Tunari

„Sunt fericit că trăiesc ziua în care autorităţile locale colaborează şi se implică alături de ONG-uri în îmbunătăţirea situaţiei animalelor. Sterilizarea este piatra de temelie a oricărei acţiuni de protecţia animalelor.”, explică Aurelian Ştefan, fondatorul primului spital social pentru animale.

Prima campanie va avea loc în Tunari, în 1, 13, 14 şi 15 septembrie, după care urmează Brăneşti.

Programările se fac numărul 0751.235.009. Orice ilfovean îşi poate duce animalul de rasă comună la sterilizat, indiferent de localitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati