Când se aprind luminiţele în Capitală. Anunţul lui Nicuşor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a spus că a votat, la alegerile parlamentare, pentru dezvoltarea țării și a Capitalei. El a anunțat și când se aprinde iluminatul festiv în Capitală.

Nicușor Dan a subliniat că a votat pentru dezvoltarea Bucureștiului, un vot pentru ”colaborare și pragmatism”, întrucât colaborarea cu autoritățile centrale este esențială pentru primărie. Totodată, a explicat că a votat pentru justiție, pentru parcurs european și împotriva celor ce au ”periclitat” această direcție.

”Am votat pentru dezvoltarea României și a Bucureștiului. Avem o oportunitate prin acești 80 de miliarde, bani europeni care urmează să ajungă.

Am votat pentru colaborare și pragmatism, pentru că pentru București este foarte important să existe colaborare cu autoritățile centrale și pentru România urmează 4 ani fără alegeri și e important ca autoritățile centrale să aibă un dialog cu autoritățile locale pentru ca proiecte importante să fie implementate.

Am votat pentru justiție și parcurs european și împotriva celor care au periclitat această direcție, îi îndemn pe români să vină la vot, e vorba de viața lor în următorii 4 ani.

Chiar dacă noi suntem popor latin si emoțional, îi îndemn să voteze cu capul, să aibă în minte ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani în România și să se gândească (sic!) care e cea mai bună opțiune pentru România”, a declarat Nicușor Dan, care s-a dus la vot însoțit de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, la o şcoală din Prelungirea Ghencea.

Dan: Votul nu e mai riscant ca mersul la magazin

De asemenea, Nicușor Dan a punctat cât de important este votul, iar despre riscul de infectare edilul spune că ”nu e mai riscant ca mersul la magazin”.

”Este foarte important să venim la vot. Ați văzut, cu toții se dezinfectează obligatoriu la intrare. Te poți dezinfecta și la ieșire. Nu este mai complicat decât mersul la magazin. Este o alegere făcută pentru următorii 4 ani, este o alegere inclusiv pentru sănătatea lor”, a mai declarat primarul.

Întrebat care este cel mai grav lucru pe care l-a văzut în Parlament, el a replicat:

”Protecție pentru hoți, pentru corupți, care înseamnă că multe mecanisme din țară nu funcționează, licitațiile nu sunt corecte, românii se simt nedreptățiți la ei în țară și aleg să plece. Trebuie să revenim la normalitate, la justiție, repet pragmatism și colaborare”.

Când se aprind luminițele în Capitală

Jurnaliștii au vrut să știe și când se aprind luminițele de Crăciun în București. Nicușor Dan a anunțat că luni seara.

”Nu am vrut să le aprindem până acum, ca să nu interfereze cu campania electorală, să nu fie interpretat ca gest electoral. Mâine (luni-n.red.), după încheierea campaniei electorale. E firesc să avem luminițe de sărbători. Seara (le aprindem-n.red.), ca să se vadă”, a mai precizat acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati