Cântărețul Pepe a cedat afacerea cu grădinița fostei sale soții

0
Foto: Facebook / Pepe

Cântărețul Pepe a divorțat de soția sa în luna februarie și a cedat 90% din firma prin care cei doi au deschis o grădiniță în București. Raluca Pascu este acum singurul acționar.

Ionuț Pascu, cunoscut cu numele de scenă Pepe, a cesionat  90% din părțile sociale pe care le deținea în firma Rosa Maria Music către Pascu Raluca, de care a divorțat în luna februarie, potrivit unei hotărâri a societății din data de 8 februarie, scrie economica.net.

Ce doi au deschis grădinița în august 2017 , unde a predat și actorul Andrei Duban, dar și soția acestuia, Grațiela Toehari.

Presa scria la acea vreme că Pepe a cumpărat cu 450.000 de euro vila socrului său din Colentina, unde ulterior a deschis împreună cu Raluca grădinița.

A fost ideea Ralucăi, soția mea, să facem o grădiniță”, spunea în urmă cu câțiva ani cântărețul. „Hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădinița va funcționa în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu, și se va numi Rosa Maria”, mai spunea Pepe despre afacerea pornită împreună cu Raluca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version