Care este noua echipă de conducere a PNL Sector 3; Antonel Tănase: Să fiu reales în funcția de Președinte al PNL Sector 3 este o onoare și o responsabilitate

După reconfirmarea prin vot a lui Antonel Tănase în funcția de președinte PNL Sector 3, a fost aleasă și nouă echipa de conducere.

  • Antonel Tănase: Să fiu reales în funcția de Președinte al Partidului Național Liberal Sector 3 este o onoare și o responsabilitate.

În urma întrunirii Comitetului de Coordonare al Filialei PNL Sector 3, a fost aleasă nouă echipa de conducere:

Președinte:
-Antonel TĂNASE
Antonel prim vicepresedintiPrim-vicepreședinți:
-Cătălin NIȚU
-Maria Ștefania MANEA
  • Vicepreședinți:
-Cătălin SAVA;
-Giuseppe Ștefan CLINCEANU;
-Florin Cătălin MOLDOVEANU;
-Ștefan Bogdan ANDRONACHE;
-Alexandru George OANCEA;
-Andreea Helena WEINERICH;
-Cristian Sandu CUTURELA;
-Eduard Victor STOIAN.
TREZORIER
-Marius CARAMELEA
  • MEMBRII PNL BPS3
– Viorica STOICA
– Dan Iulius PLAVETI
– Marian NEAGU
– Marian LAMBRU
– Mădălina Irina GIURGESCU
– Cristian Alexandru GROZAV
– Sorin ANDREI
– Gicu STILA
– Liliana PRODAN
– Mihaela ȘTEFAN
– Adrian Liviu MĂNESCU
– Cătălin NEMEȘ
– Georgeta Monica GHEORGHIU
– Ciprian Grigore PERICLEANU
– Iulian Constantin NEAGU

Antonel Tănase: Să fiu reales în funcția de Președinte al Partidului Național Liberal Sector 3 este o onoare și o responsabilitate.

Antonel Orban”M-am bucurat să vă văd pe toți aseară, să vă strâng mâna și să mai schimbăm câteva vorbe despre planurile noastre comune de a avea un partid mai puternic și o Românie mai prosperă.

După un an pandemic în care reuniunile au fost puține și de la distanță, să întâlnesc atâția oameni buni și atâția profesioniști extraordinari, a fost o binecuvântare.

Vă mulțumesc tuturor pentru eleganța conduitei și pentru fair play-ul de care ați dat dovadă.

Îi felicit și pe contracandidați și îi asigur de tot respectul meu – competiția cordială, care are la bază bunele intenții și schimbul de idei exprimat cu bunăvoință, este valoroasă pentru evoluție și schimbare în bine.

Să fiu reales în funcția de Președinte al Partidului Național Liberal Sector 3 este o onoare și o responsabilitate.

Eu sunt om de echipă, de aceea reconfirmarea în această funcție este și meritul oamenilor mei, oamenii care au tras cu mine, alături de care am obținut victorii dar am simțit și gustul amar al înfrângerii, oamenii care s-au strâns în jurul mesei ca să vină cu soluții, oamenii care au ieșit în stradă să discute cu românii, oamenii care au adus la masă toată energia și pasiunea lor așa încât să fim mereu conectați cu cetățenii și nevoile lor.

Vreau să închei această postare mulțumind încă o dată acelora de la care am avut ce învăța, celor care m-au inspirat, celor care nu m-au lăsat la greu și celor care nu s-au abătut de la principiile liberale: împreună vom străbate calea lungă și anevoioasă a progresului și vom reuși.

Antonel TanaseȘi când ne va părea dificil, să vă amintiți că România nu este proiectul unui singur om, este al nostru, al tuturor și doar împreună îl vom duce la capăt.
  • Mulțumesc, a fost o onoare și o mare bucurie să vă strâng mâna, să ne reauzim sănătoși!”, a transmis președintele PNL Sector 3, deputatul Antonel Tănase, pe pagina sa de facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati