Cât câștigă lunar Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1 și-a postat salariul pe Facebook

0
76
Foto: Clotilde Armand / Facebook

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1 din București, și-a postat salariul pe rețelele de socializare.

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1 din București, a generat interes în mediul online după ce a decis să-și posteze salariul pe rețelele sociale

  • ”Cât câștigă primarul Sectorului 1? În spiritul transparenței care ne caracterizează, vă las aici fișa mea de salariat în perioada ianuarie 2023 – decembrie 2023. Sper să-mi urmeze exemplul și alți edili din țară din respect pentru cetățeni”, a scris Clotilde Armand pe o rețea socială.

 

 

Postarea a strâns mai multe reacții din partea oamenilor:

”Se eliberează rapid și fără nicio reținere. Asta pentru că este nimic de ascuns. Nu ar fi rău deloc să vedem de ce unii nu doar că nu cer să li se elibereze așa ceva dar fac pe dracu-n patru să nu. Felicitări doamnei Clotilde pentru sinceritate și transparență.

Mi se pare normal 2 mii si ceva de euro, e ok, ar merita mai mult pentru ceea ce face, problema sunt paraziții care iau salarii de ”nșpemii” de ori mai mari si nu fac absolut nimic util real pentru societate.

Tot respectul, stimată doamnă! Sper ca alegătorii din Sectorul 1 să vadă că au un primar pus pe treabă, în slujba cetățeanului, și să vă aleagă din nou! Succes!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.