Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles al III-lea – FOTO

Cătălin Botezatu a analizat în detaliu ținuta pe care Carmen Iohannis a purtat-o la încoronarea regelui Charles al III-lea. 

  • Pentru a participa la evenimentul istoric, prima-doamnă a ales o rochie verde, cu lungime până la genunchi, un machiaj extrem de discret și părul prins în coc. Irina Schrotter a fost cea care s-a ocupat de ținute pentru încoronarea regelui Charles al III-lea.

„Onorați să asigurăm ținuta Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, în calitate de furnizor oficial al Casei Regale a României, și ținuta primei-doamne a României, Carmen Iohannis, la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea”, a scris creatoarea pe un site de socializare, acolo unde a publicat și fotografiile realizate în ziua încoronării.

Ce greșeli a făcut prima-doamnă în ținuta pe care a purtat-o

Cătălin Botezatu a observat mai multe greșeli la ținuta purtată de Carmen Iohannis. Prima- doamnă nu a purtat cercei, ci a accesorizat ținuta cu un lănțișor cu cruciuliță. De asemenea, din spusele lui Cătălin Botezatu, nici geanta nu a fost o alegere prea fericită

„Mantoul care acoperă rochia este, la fel, din brocard, sunt culori frumoase, pantoful este unul ok, nu a dat greș cu el. În ceea ce privește rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima-doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță. La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are principesa Margareta. În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va sugruma umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur însă că prima-doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Libertatea.

Foto: Klaus Iohannis

În ceea ce privește apariția lui Klaus Iohannis la încoronarea regelui Charles al III-lea, celebrul designer spune că ar fi optat pentru un alt costum.

„Președintele are o ținută clasică, putea să poarte un smoking, tuxedo sau o redingotă, dar poate nu e stilul lui. Alura, statura lui Klaus Iohannis permiteau această alegere, pentru că ar fi arătat impecabil. S-a îmbrăcat ca la o întâlnire cu niște șefi de stat, o apariție comună, dar clean. Pantalonul este puțin cam larg. Avem un cuplu prezidențial frumos, dar ar trebui să fie consiliat.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati