Cătălin Drulă prevede un „faliment programat” din cauza „devalizării bugetului” de către PSD şi PNL

1
158
sursa foto: Facebook - Cătălin Drulă

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că România se află în faţa unui „faliment programat” din cauza „devalizării bugetului” de către PSD şi PNL.

„Au devalizat bugetul ţării, au crescut cheltuielile fără limită pentru a hrăni clientela de partid şi acum suntem în faţa unui faliment programat al României. Asta este o guvernare de tipul „pământ pârjolit”, „după ei, potopul”, nu mai rămâne nimic şi nu îi interesează ce se întâmplă. Asta este guvernarea şi stabilitatea adusă de preşedintele Iohannis, asta este stabilitatea pe care ne-a promis-o şi rezultatele se văd şi le vom trăi, din păcate, cu toţii până reuşim să înlăturăm acest rău de la putere şi să aducem acolo oameni cărora să le pese de banul public, care să nu îşi facă din minciună un mod de a guverna”, a declarat Cătălin Drulă, într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Liderul USR a spus că „guvernul PSD – PNL nu mai are bani pentru pensiile normale pentru că i-a cheltuit pe pensii speciale, pe tot felul de sinecuri şi cheltuieli inutile din bugetul statului”.

Drulă a mai susţinut că strategia creşterii de taxe „până la un nivel sufocant” va falimenta multe afaceri din România.

„Asta vor să facă, creşteri de taxe până la un nivel sufocant – şi asta e o prostie, pentru că de fapt banii respectivi nu vor exista. În momentul în care creşti taxele la un nivel sufocant omori afaceri, le bagi în faliment, oamenii şi le mută în alte ţări, cu niveluri de taxare mai sustenabile”, a explicat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, PSD şi PNL vor trebui să răspundă pentru subminarea economiei naţionale.

„Va veni momentul când cei de la PSD şi PNL vor trebui să răspundă pentru subminarea economiei naţionale, pentru că nu ai dreptul să te comporţi cu banul public în acest fel, nu ai dreptul să îţi baţi joc de vieţile oamenilor, uitându-te doar la nişte alegeri – trebuie să câştigăm alegerile, după noi, potopul”, a mai afirmat Cătălin Drulă.

Sursa AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.