Cătălina Ponor a anunțat că nu se va vaccina împotriva COVID-19: Nu știm care sunt reacțiile adverse

Cătălina Ponor a anunţat că nu se va vaccina împotriva Covid-19, cel puțin deocamdată. Potrivit fostei gimnaste, vaccinul ar putea conține substanțe care le-ar pune probleme sportivilor la testele antidopping.

Ponor spune ca vaccinurile s-au obtinut într-un timp prea scurt.

„Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare”, a transmis sportiva într-un interviu acordat Fanatik.ro, scrie antena3.ro.

Ponor consideră că, în viitor, toţi sportivii vor fi obligati să se imunizeze, fie că vor sau nu, iar serul le-ar putea crea probleme.

„O să se ajungă la presiuni. Poate să fie o problemă acest vaccin”

„O să se ajungă la presiuni de genul „vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat

Nu…lasă sportivul, sau doctorul sportivului, să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal. Poate să fie o problemă acest vaccin.

Noi am avut probleme mari de la un Nurofen. Poate să fie o problemă acest vaccin. Am auzi că unii au murit de la acest vaccin. Nu poți ști ce se întâmplă…Am auzit de mulți oameni care au avut reacții adverse.”, a mai adăugat Cătălina Ponor.

În urmă cu doar câteva zile, actorul Dragoș Bucur spunea că el nu se va vaccina împotriva coronavirusului şi nici nu poartă mască de protecţie.

„În cazul în care nu aveți pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris Dragoş Bucur, marţi seara, pe pagina de Facebook, inflamând astfel mediul online.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati