Cazul femeii bătute în Centrul Vechi. Agresorul este cetăţean moldovean

Bărbatul care a bătut o femeie până a lăsat-o inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, agresorul este cetăţean al Republicii Moldova şi a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, scrie Agerpres.

„La data de 24.02.2024, în jurul orei 3,30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în Centrul Istoric din municipiul Bucureşti, sector 3, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. Victima, o femeie de 26 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene şi o fractură, care au necesitat internarea de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În prezent, starea victimei este una stabilă. Acţionând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului şi îngrijirilor medicale de specialitate”, au transmis procurorii.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5,40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 – Centrul Vechi.

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati