Ce salariu a avut Gabriela Firea ca primar al Capitalei

Invitată într-o emisiune TV, Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu avea când era primar al Capitalei, dorind astfel să facă o comparație cu veniturile altor politicieni.

Gabriela Firea a pierdut scaunul de primar al Capitalei în fața lui Nicușor Dan, iar acum este senator PSD și continuă să se implice în politică. Invitată într-o emisiune TV pentru a comenta situația actuală din România, Firea a dezvăluit ce salariu avea ca primar al Bucureștiului, pentru a pune punct speculațiilor, scrie viva.ro.

Gabriela Firea a discutat situaţia medicală din România și a criticat deciziile lui Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătăţii, iar, la un moment dat, a venit vorba despre veniturile lui Dacian Cioloş.

Gabriela Firea a spus că acesta câştiga pe lună şi 30.000 de euro și pentru a face o comparație cu salariul pe care l-a primit ea ca primar, a dezvăluit câți bani primea lunar ca Primar General al Bucureştiului.

„13.000 de lei pe lună. Atenţie, de lei, nu de euro. Atât am avut!”, a declarat Gabriela Firea.

Ce avere are Gabriela Firea

Gabriela Firea şi soțul ei, Florentin Pandele dețin patru terenuri în judeţul Ilfov. Cel mai mare dintre ele este o moştenire din 1991 care însumează 60.000 de metri pătraţi, potrivit declaraţiei de avere. Se pare că cei doi au avut şi un teren în Voluntari, dar l-au vândut pentru suma de 41.000 de euro, conform adevarul.ro.

Aceştia deţin şi o casă de 240 de mp în Ilfov şi un autoturism marca Mercedes Benz. Gabriela Firea are bijuterii din platină, aur alb şi galben, ceasuri vechi, inele, lănţişoare, brăţări, cercei în valoare totală de 130.000 de euro.

Totodată, potrivit declaraţiei de avere, edilul mai are în posesie tablouri şi alte obiecte de artă în valoare de 110.000 de euro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati