Ce se întâmplă cu Untold și Neversea anul acesta? Florin Cîțu a făcut anunțul

Premierul Florin Cîțu a anunțat că speră ca anul acesta, festivalurile mai precum Nerversea și Untold să se desfășoare în România. ”Ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a declarat premierul.

”Așa sper și așa vreau, dar ele nu cred că pot avea loc de la 1 iunie. Putem vorbi despre o fază ulterioară. Și când vorbim despre toate aceste evenimente mari, trebuie să ne gândim că ele nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a declarat premierul.

În ceea ce privește organizarea evenimentelor private pe litoral, premierul a declarat că o decizie în acest sens va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine. Am anunțat-o și astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private.
Vedem după discuțiile cu INPS și Ministerul Sănătății cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a precizat Florin Cîțu, joi, într-o conferință de presă pe litoral după dicuții cu cei din domeniul HORECA.

Miercuri, premierul afirmase că a propus Comitetului interministerial ca evenimentele private să poată fi organizate doar cu persoanele vaccinate anti-COVID-19.

Acestea ar urma să aibă loc de la 1 iunie, potrivit premierului, pentru ca românii să aibă timp să se vaccineze în număr cât mai mare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati