Centrul Cultural „Ștefan Iordache” organizează „Summer Lounge”, în Parcul Romniceanu

Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” organizează evenimentul Summer Lounge, în Parcul Romniceanu, în perioada 6-8 august. Pe toată durata evenimentului, începând cu ora 18:00 şi până la ora 23:00, publicul va asculta cele mai îndrăgite melodii româneşti din anii ’90, dar şi hituri internaţionale din aceeaşi perioadă.

Timp de 3 zile, invitaţii se vor bucura de o atmosferă relaxantă, cu ateliere de creaţie inedite – codiţe împletite, brăţări magnetice, dreduri, tatuaje cu henna. Serile de vară muzicale din Parcul Romniceanu sunt un prilej bun de a petrece câteva ore în aer liber, fie prin diferite activităţi sau pur şi simplu pentru a te relaxa într-un hamac, în răcoarea serii. De asemenea, atât copiii, cât şi adulţii se vor putea destinde în voie pe fotolii colorate, într-un spaţiu amenajat pentru recreere şi socializare.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile şi se desfăşoară cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu COVID-19.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati