Centrul de autorecenzare asistată din incinta Mall Băneasa a fost închis

Primăria Sectorului 1 informează că centrul de autorecenzare asistată din incinta Mall Băneasa a fost închis, începând de astăzi, 08 aprilie 2022.

Administrația Locală a Sectorului 1 a decis închiderea centrului situat pe Șoseaua București Ploiești nr. 42 D din cauza activității foarte reduse de autorecenzare asistată de la acest punct de lucru, iar în aceste condiții funcționarea sa în continuare nu se mai justifica.

Potrivit sursei citate, cetățenii Sectorului 1 care optează să se recenzeze singuri în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor și nu au cunoștințele de IT necesare să facă această activitate fără consiliere, pot apela până în data de 15 mai 2022 la recenzorii pentru autorecenzarea asistată (ARA) de la unul dintre cele patru centre care rămân în continuare deschise și care sunt amenajate de către Primăria Sectorului 1 în următoarele locații:

  • Sediul Primăriei Sectorului 1, Bd. Banu Manta nr. 9, Sector 1 (Serviciul Relații cu Publicul – parter), program: 8:00 – 20:00;
  • Piața Amzei nr. 13, Sector 1, program: 8:00 – 20:00;
  • Calea Griviței nr. 208-210, Sector 1, punct de încasare taxe și impozite în cadrul DGITL, program: 8:00 – 20:00;
  • Școala Gimnazială nr. 192, strada Munteniei nr. 32, Sector 1, punct de lucru mobil, program: 8:00 – 18:00.
Programul centrelor de autorecenzare asistată menționate mai sus este de luni până duminică.
Recenzorii pentru autorecenzarea asistată (ARA) te ajută cu profesionalism și rapiditate să îți îndeplinești obligațiile civice și legale în materie de recensământ.
IMPORTANT: Persoanele care aleg să se recenzeze singuri sau vor apela la unul dintre recenzorii pentru autorecenzarea asistată (ARA) vor beneficia de o zi liberă plătită, indiferent dacă lucrează în sistemul public sau în privat.
Mai multe detalii, puteți afla de pe site-ul Primăriei Sectorului 1 accesând următorul link: https://bit.ly/3qJaGGH

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati