Centrul de vaccinare din cadrul Complexului Multifuncţional Sf. Andrei a primit acordul prefecturii pentru avizare

0

Sectorul 5 are un Centru de vaccinare în cadrul Complexului Multifuncţional Sf. Andrei, cu 4 puncte de vaccinare. Aici s-ar putea vaccina aproximativ 240 de persoane pe zi în cele 4 puncte (5 persoane pe oră, 60 de persoane pe zi pentru un singur punct de vaccinare). Programul de lucru este de 12 ore/ zi, în două ture.

Procesul de vaccinare a debutat astăzi, iar în urma analizei efectuate împreună cu DSP Bucureşti, care a avut în vedere asigurarea unor centre cu mai multe fluxuri de vaccinare, în prima fază s-a decis organizarea la nivelul Capitalei a unui număr de 8 centre cu 23 de puncte de vaccinare, organizate în unităţi medicale. Trei dintre acestea se află pe raza Sectorului 5:

– Institutul Pneumoftiziologie Marius Nasta – 1 centru cu patru puncte de vaccinare/ Şoseaua Viilor, nr. 90, Bucureşti

– Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperarea Capacităţii de Muncă – 1 centru cu trei puncte de vaccinare/ Strada Panduri, nr.22, Bucureşti

– Spitalul Universitar de Urgenţă – 2 centre cu cinci puncte de vaccinare/ Splaiul Independenţei, nr.69, Bucureşti

Pentru Centrele Rezidenţiale pentru Persoane Adulte (atât beneficiari, cât şi angajaţi), DGASPC Sector 5 a comunicat la DSP situaţia celor care şi-au dat acordul pentru vaccinare, urmând ca cei de la DSP să ne comunice când vor veni cu echipa mobilă în vederea vaccinării.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version