Cetățenii din cartierul Chitila, Sector 1, scapă de adunătura de gunoi de pe strada Munteniei

 Administraţia Domeniului Public Sector 1, sprijinită de efective ale Poliţiei Locale Sector 1, Jandarmeriei şi Poliţiei Naţionale a început, luni dimineaţa, îndepărtarea muntelui de gunoi din curtea unui imobil situat la intersecţia străzilor Munteniei şi Străbună, în cartierul Chitila, Sector 1.

„După aproape doi ani de luptă în instanţă, cetăţenii din Cartierul Chitila scapă de focarul de infecţie din curtea imobilului situat la intersecţia Str. Munteniei cu Str. Străbună. În această dimineaţă, echipe ale Companiei Romprest, Administraţiei Domeniului Public Sector 1, sprijinite de efective ale Poliţiei Locale Sector 1, Jandarmeriei şi Poliţiei Naţionale au început îndepărtarea muntelui de gunoi de pe acel teren, precum şi salubrizarea curţii. Instanţa de judecată a dat câştig de cauză cetăţenilor şi a autorizat Poliţia Locală Sector 1 să procedeze la salubrizarea şi igienizarea terenului din Str. Munteniei. Cheltuielile cu această acţiune vor fi imputate proprietarului care a refuzat să facă curăţenie de bunăvoie”, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, potrivit Agerpres.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, crede că legea trebuie modificată. „O să vorbesc cu colegii mei din Parlament, pentru că legea trebuie modificată de urgenţă. Nu putem aştepta doi ani pentru a igieniza după persoane certate cu curăţenia”, a declarat Dan Tudorache.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati