Cetățenii Sectorului 6 pot depune cereri pentru ajutorul de încălzire din 20 octombrie

Cetățenii Sectorului 6 pot depune cereri pentru ajutorul de încălzire din 20 octombrie, anunță Primăria de sector. Acestea pot fi depuse și online.

Direcția Generală Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunță că, pentru a veni în sprijinul cetățenilor și ținând cont de contexul pandemic actual, persoanele interesate și asociațiile de proprietari pot depune cererile pentru ajutorul pentru încălzirea locuinței – sezonul rece 2021-2022, începând cu data de 20 octombrie 2021.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă începând cu luna noiembrie 2021.

Formularul de cerere, precum și informațiile referitoare la documentele necesare, limitele de venituri și condițiile de acordare, sunt disponibile pe pagina www.asistentasociala6.ro, https://www.protectiacopilului6.ro/directia-protectie-sociala_doc_26_serviciul-ajutor-social_pg_0.htm#a, rubrica Serviciul Ajutor Social – Ajutoare pentru încălzirea locuinței, precum și la avizierul instituției.

Cererile pot fi depuse și prin email

Pentru a evita deplasările inutile sau aglomerația la sediu, persoanele interesate și asociațiile de proprietari pot transmite cererile însoțite de toate documentele necesare, atât prin e-mail la adresa: ajutorsocial@dgaspc6.com, cât și prin poștă/servicii de curierat, la adresa: Str. Floare Roșie nr. 7A, Sector 6, București.

Cetățenii/asociațiile de proprietari care nu pot transmite cererile și documentele prin poșta electronică sau prin poșta țradițională pot depune personal documentele, la sediul instituției – Str. Floare Roșie nr. 7A, Sector 6, București, în intervalul: Luni, Marți, Joi și Vineri: 9.00 – 13.00, Miercuri:14.00 – 18.00.

Pentru mai multe informații se pot apela numerele de telefon: 0376.203.744 sau 021.9970.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati