Cine e românul care participă la petrecerea miliardarilor, alături de Elon Musk, la castelul Bran

Un român se află printre cei care participă, alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială, la petrecerea de Halloween de la Bran. Este vorba despre Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Ovidiu Toma este proprietarul CryptoData, companie românească ce dezvoltă soluții integrate software și hardware și tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive și domeniul spațial.
Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, fiind considerat de foarte mulți oameni de business cel mai smart om din țară în domeniul crypto, potrivit mediaflux.ro.

Legăturile lui Ovidiu Toma cu oamenii importanți ai lumii reies și din activitățile sale recente. Printre persoanele alături de care s-a afișat în ultima perioadă se află Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, spre exemplu, om extrem de apropiat de Elon Musk, mai spune sursa citată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati