Ciolacu, afirmaţii incendiare: PSD putea face mai mult pentru Bucureşti; Fosta conducere a partidului a avut o temere faţă de Gabriela Firea

PSD putea face mai mult pentru Bucureşti, iar fosta conducere a partidului a avut o temere faţă de Gabriela Firea, a afirmat luni preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, la Conferinţa de alegeri a PSD Bucureşti.

El a anunţat pe această cale că Gabriela Firea rămâne candidatul PSD la Primăria Capitalei la alegerile din 2016.

„Trebuie să fac o mărturisire: în opinia mea, partidul nu a sprijinit Organizaţia PSD Bucureşti pe măsura aportului pe care l-a avut Gabriela Firea. Partidul putea şi trebuia să o sprijine pe Gabriela Firea ca primar general, pentru că a fost trei ani la guvernare, şi cei care condus acest partid puteau face mai mult pentru Bucureşti. Înţeleg că a existat o temere a fostei conduceri a PSD faţă de primarul general. Gabi este al doilea cel mai votat om politic din România, şi liderul cu cele mai multe voturi din partidul nostru”, a spus Ciolacu.

El a adăugat că „unii din conducerile anterioare ale partidului s-au temut de ascensiunea Gabrielei Firea şi chiar au încercat să-i tragă frâna de mână”.

„A fost însă extrem de păgubos ce au făcut, atât pentru ei, cât şi mai ales pentru partid în ansamblul său. Eu sunt alături de Gabriela Firea şi vreau să  sprijin să fie cât mai puternică, şi în partid şi la Primărie. PSD trebuie să recunoască valoarea Gabrielei Firea, să strângă rândurile în jurul ei, pentru că în Bucureşti se va da bătălia decisivă. Nu voi tolera atâta timp cât sunt preşedinte al acestui partid nicio acţiune din interiorul P care să submineze sau să lăbească poziţia candidaţilor noştri, a primarilor noştri, a liderilor noştri. A-i slăbi şi a-i submina pe ei înseamnă să slăbeşti şi să subminezi partidul în ansamblu. Adversarii noştri nu sunt in PSD, ci în afară” a afirmat  Ciolacu.

Liderul PSD a anunţat totodată că Robert Negoiţă va reveni în partid: „Şi el are nevoie de noi şi noi avem nevoie de Robert. Lui Robert nu trebuie să-i fie teamă să candideze sub sigla PSD, pentru că o să câştige”.

BREAKING NEWS/ Gabriela Firea, aleasă președinte al PSD București

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati