Cioloş, Barna şi Drulă au participat la şedinţa CL Mogoşoaia, în semn de solidaritate pentru consiliera agresată: „România nu tolerează violența și bădărănia”

Preşedintele USR Dacian Cioloş şi mai mulţi parlamentari, printre care Cătălin Drulă şi Dan Barna participă, vineri, la şedinţa de consiliu local din Mogoşoaia, în semn de sprijin pentru consiliera USR agresată, în urmă cu o zi, de doi colegi de la PNL şi PMP. Liderii USR îi cer preşedintelui PNL Florin Cîţu să îl demită pe consilierul agresiv.

„Particip la şedinţa Consiliului Local Mogoşoaia, unde am venit împreună cu mai mulţi colegi să o susţinem pe colega noastră”, a scris Cioloş pe Facebook.

„În semn de solidaritate cu colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici suntem prezenţi la şedinţa Consiliului Local Mogoşoaia. Cîţu, mai e încă membru PNL consilierul vostru care ameninţă femei cu schilodirea? Înţeleg că PMP a propus excluderea consilierului lor. Dacă se şi concretizează, e singurul gest normal în situaţia dată”, a scris Cătălin Drulă pe aceeaşi reţea de socializare.

Un mesaj similar a transmis și Dan Barna: „Am venit astăzi la ședința Consiliului Local din Mogoșoaia într-un gest de solidaritate cu colega noastră, Felicia Ienculescu-Popovici, agresată ieri de doi consilieri de la PNL și PMP. Suntem aici ca să transmitem un mesaj ferm: România nu tolerează violența și bădărănia.”

Acesta a menționat cine sunt cei care îl însoțesc în acest demers: Oana Țoiu, Simona Spătaru, Diana Buzoianu, Oana Cambera, Cristian Ghica, Vicol Costel, Anca Dragu, Cristian Seidler și Cătălin Drulă.

Consilierul local ales pe listele USR în localitatea Mogoșoaia, a fi fost agresat de doi colegi de consiliu local, membri PMP și PNL, în cadrul unei ședințe de comisie ce a avut loc miercuri, 27 ianuarie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati