Ciprian Ciucu: A început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar

0

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat, miercuri, că a început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar.

„Serviciul de ridicări de maşini abandonate este operaţional! Azi a fost ridicată prima maşină abandonată pe spaţiul public”, a scris Ciucu, pe Facebook.

El a adăugat că în Sectorul 6 sunt peste 10.000 de maşini a abandonate.

Potrivit primarului, regulamentul în domeniu permite şi ridicarea maşinilor parcate „complet aiurea”.

Cum trebuie să procedeze proprietarii care vor să își ridice mașinile

Proprietarii car vor să le revendice au 6 luni le dispoziție, apoi merg la Remat, mai spune edilul. Aceștia vor avea de achitat o texă, care să acopere costul ridicării și al depozitării, la bd. Preciziei nr. 24.

”Încep să apară rezultatele. A durat mult înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate, dar dacă nu mă ocupam din prima luna și de atunci permanent de el nu l-am fi avut nici azi.

În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare este de 6 luni și doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit si asta a fost cel mai greu sa obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am gasit pe piață.

Politia Locală face constatările, ADP le ridică.

Proprietarii car vor să le revendice au 6 luni le dispoziție, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o texă, care să acopere costul ridicării și al depozitării. Sunt depozitate (foto) la bd. Preciziei nr. 24.

P.S. Regulamentul pe care l-am lucrat permite sa ridicăm si mașinile parcate complet aiurea”, scrie pe pagina de Facebook edilul de sector.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version