Ciprian Ciucu, apel către Nicușor Dan: Au trecut 3 săptămâni de când v-am cerut public avizul pentru defrişarea copacilor pentru lucrările la drumul expres Valea Largă / Mă sabotaţi, deşi v-am protejat mandatul?

0
227
Foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, face un apel către Nicușor Dan, după ce edilul general refuză în continuare să emită un aviz de defrișare pe drumul Valea Largă.

  • „Să fie ceva personal cu mine, mă sabotaţi, deşi v-am protejat mandatul şi v-am câştigat cel puţin un an de linişte când eram preşedintele PNL Bucureşti? Să fie doar nepăsare şi indolenţă? Să fie neputinţă?”, se întreabă Ciucu.

„Au trecut 3 săptămâni de când v-am cerut public (deoarece refuzați orice altă formă de comunicare – instituțională sau privată) să eliberați, respectând legea, avizul de defrișare pentru a putea continua lucrările la drumul expres Valea Largă. Asta înseamnă că au trecut 7 luni de când noi am depus inițial documentația pentru a primi avizul. Revin iarăși, public, să vă cer să repsectați legea, să emiteți avizul! Ați promis public, că până pe data de 22 mai veți emite avizul. Încă o minciună, dintr-un lung șir, dar de data aceasta ați mințit public”, este mesajul lui Ciprian Ciucu pentru Nicușor Dan.

Edilul Sectorului 6 se întreabă dacă este sabotat de Nicușor Dan, prin faptul că nu îi eliberează avizul pentru drumul Valea Largă.

„Nu pot să îmi dau seama cu ce ne confruntăm. Să fie bătaie de joc la adresa bucureștenilor din Prelungirea Ghencea, în special, și a locuitorilor din Sectorul 6, în general? Să fie ceva personal cu mine, mă sabotați, deși v-am protejat mandatul și v-am câștigat cel puțin un an de liniște când eram Președintele PNL București? Să fie doar nepăsare și indolență? Să fie neputință? Orice ar fi, modul la care vă raportați la locuitorii Sectorului 6 nu vă face cinste. Mai ales că v-ați lansat campania electorală în Prelungirea Ghencea!”, mai declară Ciprian Ciucu.

Edilul Sectorului 6 mai susține că Nicușor Dan o va aduce pe Gabriela Firea din nou pe fotoliu de Primar General.

„Dumneavoastră sunteți cel care o readuce pe Gabriela Firea în fruntea PMB”

„Sunt mulți care mi-au spus că, reproșându-vă în public problemele pe care le generați, inconsistențele, ca să fiu delicat, contribuiți la readucerea Gabrielei Firea la PMB. Departe de mine această intenție. Și pentru că vă tot erijați într-unul dintre candidații Dreptei, vă spun sincer: cu o așa prestanță în cea mai înaltă funcție din administrația Bucureștiului, dumneavoastră sunteți cel care o readuce pe Gabriela Firea în fruntea PMB și care dinamitați șansele Dreptei în București”, mai susține Ciprian Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.