Ciprian Ciucu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6

0
Foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6 al Capitalei.

„Mergem mai departe. Mi-am depus candidatura pentru a continua împreună cu dumneavoastră pentru Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti. Sunt parţial mulţumit de ce am reuşit în primul mandat şi nu complet mulţumit. Am învăţat multe în această perioadă şi mă aştept la rezultate mai bune în cel de-al doilea mandat. Au rămas multe proiecte de finalizat, fiecare este în diferite stadii de maturitate”, a scris Ciprian Ciucu, luni, pe pagina de Facebook.

El susţine că ambiţia sa este „ca Vestul Bucureştiului să fie cât mai apropiat de Vestul Europei în ceea ce priveşte serviciile publice, spaţiile publice, calitatea vieţii”.

„Eu voi rămâne acelaşi pe care îl ştiţi. Determinat, uşor coleric, concentrat pe rezultate, împăciutor şi, sper eu, la fel de autentic. Vorba aceea din bătrâni… „what you see is what you get”. Sectorul 6 a renăscut şi avem toate premisele ca în următorii ani să ne batem pentru locul I în Bucureşti. Ambiţia mea este ca Vestul Bucureştiului să fie cât mai apropiat de Vestul Europei în ceea ce priveşte serviciile publice, spaţiile publice, calitatea vieţii. Eu zic că se poate! Am nevoie doar de încrederea dumneavoastră”, a transmis edilul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu este candidatul alianţei PSD – PNL la funcţia de primar al Sectorului 6.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version