Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti-Videle e suspendată din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată

1
251
sursa foto: www.wikipedia.org

Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti – Videle este întreruptă temporar, vineri, între staţiile Zăvestreni şi Vadu Lat, în urma izbucnirii unui incendiu de vegetaţie uscată în apropierea căii ferate, transmite Agerpres.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş, în localitatea Vadu Lat. Incendiul se manifestă în mai multe focare, în apropierea căii ferate şi a unei păduri.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos şi Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere şi o cisternă. Pentru ca pompierii să poată interveni în condiţii de siguranţă, circulaţia feroviară între staţiile Zăvestreni-Vadu Lat, de pe secţia Bucureşti-Videle, este întreruptă temporar’, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Echipajele ajunse la faţa locului acţionează astfel încât să protejeze fondul forestier şi infrastructura feroviară, limitând propagarea flăcărilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.