Circulaţie cu sens unic, introdusă pe încă zece străzi din Sectorul 2

1
Foto: Brigada Rutiera

Circulaţia cu sens unic a fost introdusă, de luni, pe încă zece străzi din Sectorul 2, potrivit reprezentanţilor autorităţii locale.

„Siguranţa pietonilor merită un mic ocol. Cvartalul 17 se sistematizează. Acolo unde străzile au rămas prea mici pentru numărul de maşini existent, spaţiul se împarte în două: trotuarele pentru maşinile parcate, şoseaua pentru maşinile în tranzit. Iar pietonii se descurcă printre ele. Un pericol pe care m-am angajat să îl reduc.

Pe străzile înguste, pentru a asigura spaţiul necesar pietonilor, fără a elimina toate parcările, singura variantă rămâne sistematizarea prin sensuri unice”, a scris primarul Radu Mihaiu, luni, pe pagina de Facebook a instituţiei.

El a anunţat că au devenit cu sens unic:

  • strada Silvia, de la Colentina spre Podul Neagului;
  • strada Podul Neagului, de la Doamna Ghica către Ghinea Brătăşanu;
  • strada Ghinea Brătăşanu, pe tronsonul cuprins între Podul Neagului şi Ipsilanti Voievod, de la Podul Neagului spre Litovoi Voievod;
  • strada Buşteni, de la strada Silvia către Doamna Ghica;
  • strada Comarnic, pe tronsonul dintre Doamna Ghica şi Ghinea Brătăşanu, de la Doamna Ghica spre Ghinea Brătăşanu;
  • strada Barbu Brădescu, de la Ghinea Brătăşanu către strada Dumitru Secăreanu;
  • strada Spătarul Mihail, de la Dumitru Secăreanu către Ghinea Brătăşanu;
  • strada Elena, de la strada Corabia către strada Silvia şi de la Litovoi Voievod spre strada Silvia;
  • strada Podul Vadului, de la Ghinea Brătăşanu spre Podul Neagului.

Radu Mihaiu a menţionat că strada Corabia va avea sens unic şi pe tronsonul cuprins între strada Silvia spre Litovoi Voievod.

„O sistematizare făcută metodic, analizând un cartier întreg, ne asigură şi un trafic mai ordonat, mai eficient”, a adăugat primarul Sectorului 2.

1 COMENTARIU

  1. Ocupa-te si de str. Grigore Moisil, dle primar, unde parcarea abuziva, perpendicular pe partea dreapta a strazii si la rigola, pe partea ei stanga, pe sensul de mers dinspre str. Fabrica de Glucoza spre Bd. Lacul Tei, creaza blocaje nenumarate !!! Cat despre problemele grave ale (in)salubrizarii sectorului, cu „ajutorul” operatorului SC SUPERCOM, platit cu bani grei in temeiul unor discutabile acte aditionale, de la 6 octombrie a.c, ziua audientei in care ati luat act de gravele neconformitati nerezolvate de ani de zile in cartierul FLOREASCA pana in prezent, desi v-ati asumat declarativ situatia, NU ati dispus NICIO masura de remediere a acesteia !!! Intrarile pentru maturatul manual pe str. Ceaikovski cat si pe str. Glinka incep invariabil dinspre str. Barbu Vacarescu catre Calea Floreasca, dar NU ajung NICIODATA pe str. Bach, Rahmaninov ori Puccini. De ce ??? pentru ca asa dispun invizibilii monitori ai muncitorilor asiatici care astfel lasa peste 150 de asociatii de proprietari intr-o stare de ingrijoratoare mizerie si pentru ca destinele contribuabililor din aceasta zona a sectorului 2 sunt conduse de Ioan Aurel Ciuclea, patronul nesatul al SC SUPERCOM !!!! Indiferent de clauzele contractuale, stabilite intr-o abuziva lipsa de transparenta publica, metoda delegarii de gestiune NU confera operatorului de salubritate privilegiul de a nesocoti SISTEMATIC dreptul contribuabililor la un mediu sanatos de viata !!!Prin urmare, festivismele anuntate NU vor putea acoperi indolenta din domeniul calitatii serviciilor publice PLATITE prin taxe si impozite locale, mai mult sau mai putin legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version