Cirque du Soleil revine la Bucureşti cu noua producţie „OVO”. Când au loc cele şapte reprezentaţii

Cirque du Soleil revine la Bucureşti cu noua producţie „OVO”, un spectacol plin de energie şi acrobaţie, cu o echipă formată din 100 de oameni din 25 de ţări, dintre care 52 de artişti.

„De la greieri puternici care sar pe trambuline până la un păianjen hipnotic care se contorsionează în interiorul pânzei sale, OVO emană un spectacol extraordinar pentru a gâdila imaginaţia. Amuzant şi haotic, dar adorabil şi minunat, OVO ne farmecă copilul din interior cu exuberanţa sa dulce. Format din 100 de oameni din 25 de ţări diferite, inclusiv 52 de artişti, OVO (‘ou’ în limba portugheză) aduce pe scenă acte acrobatice de nivel înalt care redefinesc limitele corpului uman”, se arată în descrierea show-ului, potrivit Agerpres.

Spectacolul va fi prezent la Bucureşti, în perioada 15 – 18 februarie, la Romexpo – Pavilionul A, cu şapte reprezentaţii: 15 februarie – ora 19,30, 16 februarie – ora 19,30, 17 februarie – trei reprezentaţii de la orele 11,30; 15,30 şi 19,30 şi 18 februarie – două reprezentaţii de la orele 13,00 şi 17,00.

„OVO este o experienţă captivantă, o intruziune plină de culoare într-o nouă zi din viaţa insectelor într-o colonie plină de energie şi în continuă mişcare. Prin acrobaţii spectaculoase care scot în evidenţă personalităţile şi abilităţile unice ale speciilor de insecte selectate, OVO explorează frumuseţea biodiversităţii în toate contrastele şi vitalitatea sa. Odată cu relansarea sa din 2022, trei actori şi personaje noi au fost incluse în vesela colonie OVO pentru a încânta publicul de toate vârstele”, precizează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati