Ciucă, după întâlnirea cu reprezentanţii cultelor: A fost o solicitare ca cetăţenii să aibă libertatea de a participa la slujbe fără certificatul verde

0

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, după o întâlnire cu reprezentanţii cultelor, că a fost o solicitare din partea acestora ca cetăţenii să aibă libertatea de a participa la slujbe fără a se impune obigativitatea deţinerii certificatului verde, potrivit agenției de presă news.ro.

Şeful Executivului a precizat, despre implicarea în campania de vaccinare a reprezentanţii Bisericii, că de la nvelul guvernului au cerut sprijinul cultelor pentru a putea salva cât mai multe vieţi

”În acest moment, a fost o discuţie şi o solicitare a reprezentanţilor cultelor, pentru ca cetăţenii să aibă libertatea de a participa la slujbe fără a se impune obligativitatea deţinerii certificatului verde”, a spus Ciucă. El a precizat că proiectul certificatului verde se discută cu specialiştii. ”Sperăm ca în scurt timp să ajungem la o concluzie şi să mergem în Parlament pentru o lege a certificatului COVID, care se va înscrie în parametrii privind incidenţa bolii, oamenii care au trecut prin boală, care befeciaiază de teste”, a spus Ciucă.

Despre implicarea în campania de vaccinare a cultelor religioase, Nicolae Ciucă a spus că, de la nivelul guvernului, a cerut sprijinul cultelor pentru a putea salva cât mai multe vieţi.

”Discuţia a fost dacă vaccinarea este singura soluţie, răspunsul este că vaccinarea este o soluţie”, a afirmat Ciucă, precizând că este important şi comportamentul, faţă de sine, faţă de comunitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version