Clotilde Armand anunță noi demiteri la Poliția Locală: Astăzi vor pleca toți angajații care au făcut și fac poliție politică

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Capitală, anunță noi demiteri la Poliția Locală. Afirmația vine în condițiile în care marți a fost demis șeful poliției locale Sector 1. Următorii sunt ”toți angajații care au făcut și fac poliție politică”.

”Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news. În alt registru: constat că responsabilii din Poliția locală continuă să mă urmărească și să-și folosească funcția publică pentru a face poliție politică.

L-am demis ieri pe șeful poliției locale Sector 1. Astăzi vor pleca din Poliția Locală toți angajații care au făcut și fac poliție politică. De la primul la ultimul. Și începem curățenia cu departamentul de monitorizare”, a scris noul edil pe Facebook, miercuri dimineață.

Amintim că Armand a anunțat, marți, că îi demite pe directorul Administrației Domeniului Public, dar și pe cei de la Poliția Locală și de la Direcția de Investiţii din PS1.

”Aceste 3 direcții moștenite în forma actuală de la vechea administrație au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an și pun în dificultate bugetul local.

Incompetența, neglijența și achiziții publice suspecte nu mai au ce căuta în această instituție. Repet: am zero toleranță față de cei care au ales să fenteze legea și nu-și îndeplinesc atribuțiile”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati