Clotilde Armand: De astăzi nu se vor mai lua sporuri de antenă la ADP Sector 1

0
245
clotilde
Foto Facebook / Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand spune că angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un așa numit spor de antenă, de 15% din salariu, deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei.

„Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Este în vigoare din 2016.

Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o școală au protestat liderii de sindicat și angajații ADP S1 că ”nu se poate așa ceva”, că ”există radiații de antenă” și ei nu pleacă din sediu. Prin urmare, am solicitat către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reactualizarea datelor. Și ce credeți?

ANCOM a făcut măsurători în data de 08.03.2021 și a constatat că nivelul de radiații în zona sediului Administrației Domeniului Public, unde Primăria Sectorului 1 intenționează să înființeze „Școala Regală” și unde angajații se simțeau radiați de la antene este de … de 1379 de ori mai mic decât nivelul de referință! Și uite așa s-au luat aceste sporuri timp de ani de zile.

De astăzi nu se vor mai lua sporuri de antenă iar proiectul „Școala Regală” intră în linie dreaptă”, a scris Armand, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.