Clotilde Armand: „Din păcate, o parte din terenurile de la marginea Sectorului 1 au devenit locul predilect de depozitare a deșeurilor din construcții”

0
289
Foto/ facebook Clotilde Armand

Primăria Sectorului 1 a demarat, în urmă cu două săptămâni, un plan de acțiune pentru identificarea persoanelor care abandonează deșeuri în apropierea cartierului Pădurea Băneasa, în special pe drumul Piscul Reghiului, anunță primarul Clotilde Armand. 

„Din păcate, o parte din terenurile de la marginea Sectorului 1 au devenit locul predilect de depozitare a deșeurilor din construcții sau a deșeurilor menajere pentru diverse persoane certate cu legea și cu bunul simț. Acesta este rezultatul inacțiunii, timp de zeci de ani, a fostelor administrații locale. Acum, aplicăm legea!

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Ordine Publică Pajura, în colaborare cu Compartimentul Protecția Mediului, au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 82.500 lei.

Pentru descoperirea celor care au abandonat deșeurile ilegale, polițiștii locali s-au folosit de imaginile de pe camerele de supraveghere, au patrulat în zonă sau i-au identificat pe cei care au aruncat gunoaiele după facturi, AWB-uri, etichete etc.

Aviz celor care vor să arunce deșeuri în Sectorul 1- Poliția Locală poate confisca autovehiculul folosit pentru transportul gunoaielor. Am făcut-o de mai multe ori și o vom mai face.

Domeniul public este o prelungirea casei noastre și reprezintă cartea de vizită a orașului în care trăim.

Așa cum păstrăm curățenia acasă, unde nu aruncăm deșeurile la întâmplare, ci le punem la coșul de gunoi, așa trebuie să procedăm și dincolo de gardul sau de ușa propriei locuințe.

De aceea, în demersul nostru de a stopa fenomenul aruncării gunoaielor în locuri nepermise avem nevoie și de sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor.

Ne puteți sesiza terenurile pe care există acumulări necontrolate de deșeuri la Telefonul Cetățeanului/ Poliția Locală Sector 1 – 021.9540, disponibil 24/7.”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.