Clotilde Armand îi răspunde Gabrielei Firea, după ședința ratată la primărie: Propagandă și ipocrizie

0
149
clotilde
Foto Facebook / Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat după vizita partamentarilor PSD la ședința de consiliu. Edilul caracterizează demersul Gabrielei Firea drept un circ mizerabil și spune că reprezentanții social-democrați sunt ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau lipsa finanțării.

„Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie.

PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri. Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.

PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate”, a spus Clotilde Armand.

Gabriela Firea a declarat că şedinţa Consiliului Local Sector 1 de luni, unde era pe ordinea de zi un proiect care să revoce decizia de a lăsa fără finanţare 4 spitale din Capitală, a fost una scurtă, deoarece s-au prezentat doar consilierii de la PSD, restul de la PNL, USR-PLUS şi PMP au absentat. Ea a adăugat că va merge mai departe cu o plângere la prefectul Capitalei Traian Berbeceanu, iar dacă acesta nu va reacţiona, PSD va merge în justiţie dacă nu va putea opri această „decizie aberantă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.