Clotilde Armand îl dă în judecată pe Ciolacu: „Personaje sinistre precum Marcel Ciolacu trebuie să învețe că atunci când minți plătești”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat miercuri că îl dă în judecată pe premierul Marcel Ciolacu după ce acesta a susținut, în plenul Parlamentului, că ea este „penală”. 

  • „Nu există nicio condamnare în Justiție la adresa mea și nici n-a existat până acum”, a reacționat Armand într-o postare pe Facebook.

”Ciolacu: ’’Clotilde penală!’’ Facts: Nu există nicio condamnare în Justiţie la adresa mea şi nici n-a existat până acum. Ciolacu: ’’Clotilde a furat voturi!’’ Facts: Tribunalul Bucureşti a respins toate cele (atenţie!) 125 de contestaţii depuse de fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora şi de angajaţi ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv”, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook.

„Consultanții PSD au ales punctaj pentru pesediști după ce autoritățile statului i-au prins la furat: Clotilde e de vină! Sigur că nu este de mirare cum un asemenea partid folosește vocea prim-ministrului sau pentru propagarea minciunilor în presă cumpărată cu banii din subvenție.

Înțeleg disperarea lui Ciolacu fiindcă în Sectorul 1 am prins PSD cum a prejudiciat comunitate cu 1 miliard lei. Când nu-i mai lași să fure asta se întâmplă. Pentru suma asta sunt în stare să fie atât de iraționali. E că o boală. Pentru că unii cetățeni au căzut în capcană lor m-am gândit să demontez că retorică lui Marcel Ciolacu și a colegilor săi este o minciună. Așa că am decis să-l acționez în instanța pe prim-mincinosul țării, pe șeful PSD. Într-o țară democratică personaje sinistre precum Marcel Ciolacu trebuie să învețe că atunci când minți plătești”, a adăugat Armand.

Ciolacu a atacat-o marți pe Clotilde Armand, în discursul sau din Parlament, în timp ce aleșii USR fluturau pancarte în care evidențiau coruotia baronului Dumitru Buzatu.

„Am văzut că cei care clamau ‘fără penali’, acum fac scut în jurul penalilor din propriul partid. Spre deosebire de ei – eu și acest Guvern vom avea toleranță zero față de corupție!”, a susținut Ciolacu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati