Clotilde Armand: Prefectul Capitalei a constatat că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand spune că prefectul Capitalei, instalat de PSD-PNL, Mugur-Mihai Toader, fost primar PSD al Sectorului 2, a constatat că aleșii locali PSD-PNL, conduși de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1. Exact cum am atenționat și eu luni de zile.

„E oficial. Prefectul spune că PNL PSD au sabotat premeditat comunitatea locală, timp de peste două luni, și au pus interesele de partid înaintea locuitorilor Sectorului 1:

– au redus drastic bugetul ADP (parcări, spații verzi, reparații străzi etc.), nu mai putem nici măcar defrișa arborii aflați în declin biologic pentru care avem avize de la Direcția de Mediu de la Primăria Capitalei;

– au lăsat Primăria Sectorului 1 fără servicii de bază (pază, curățenie, mentenanță lifturi, telefonie etc) ;

– au blocat investițiile urgente de la Complexul Multifuncțional Caraiman- Centrul Medical al Sectorului 1;

– au stopat investițiile la bazinul olimpic de la Liceul Tehnic “Media”;

– au tăiat sumele destinate investițiilor în străzile din Sectorul 1.

Aveți mai jos adresa pe care am primit-o de la Prefectura Capitalei, în care se arată cum consilierii PSD-PNL din Consiliul Local au încălcat Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice și Codul Administrativ atunci când au votat amendamentele toxice și au ignorat sprijinul Secretarului General al Sectorului 1 și al Direcției Management Economic din cadrul Primăriei Sectorului 1″, a scris Armand, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati