Vlad Popescu Piedone: Când am decis să îmi continui activitățile printre cetățenii Sectorului 5, am ştiut că fiecare gunoi cu care m-am intersectat în drumurile mele, o să-mi fie aruncat mie în față

Vlad Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 5, spune că, atunci când a intrat în politică, a ştiut că „n-o să fie un voiaj de plăcere”, iar când a intrat în campanie, a ştiut că „o să fie răscolită fiecare piatră pe lângă care am trecut vreodată”.

„Când am decis să îmi continui activitățile printre cetățenii Sectorului 5, am ştiut că fiecare gunoi cu care m-am intersectat în drumurile mele, o să-mi fie aruncat mie în față, în cârcă!

Am un mesaj pentru ei: doar atât puteți?

Vă mai spun şi acum ce v-am spus şi când ați vrut să vorbiți cu mine: am un singur stăpân! Omul din stradă! Nu televiziunile care au primit ordin să mă atace, să mă hărțuiască pe mine şi familia mea, să mă denigreze, să mă împiedice să îmi desfăşor campania printre cetățeni conform legii!

Justiția se face la parchet şi in instanță. Nu printr-un microfon, în aşa zisa activitate “jurnalistică” a unora, încercând să obțină cu forța un punct de vedere!

Am cunoscut şi am discutat cu mulți jurnalişti oneşti, care îşi respectă meseria şi care nu răspund comenzilor politice!

Oricâte astfel de încercări veți face pentru a mă hărțui, denigra şi pentru a dezinforma telespectatorii, eu îmi continui drumul, alături de cetățenii Sectorului 5!”, a scris Vlad Popescu Piedone, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati