Clotilde Armand răspunde PNL Sector 1, despre acuzaţiile privind raportul Curţii de Conturi: PNL escaladează politic un non-subiect

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a răspuns, luni, acuzaţiilor aduse de PNL Sector 1, care a făcut public raportul Curţii de Conturi şi a acuzat faptul că aproape 50 milioane lei ne costă încălcarea legii de către Clotilde Armand.

  • Primarul spune că ”PNL escaladează politic un non-subiect pentru a distrage atenţia de la criza energetică şi că, la Sectorul 1, liberalii au respins în mod repetat programul Termoficare de la soare.

”În spiritul transparenţei şi pentru corecta informare a opiniei publice, Primăria Sectorului 1 a publicat integral, pe site-ul instituţiei, decizia Curţii de Conturi, încă în data de 11 august 2022”, afirmă Primăria Sectorului 1, într-un punct de vedere oficial.

Instituţia precizează că ”nu există presupuse ”ilegalităţi”, aşa cum fals sunt prezentate în mass-media, şi nu există niciun prejudiciu”.

”Curtea de Conturi a dispus mai multe măsuri şi a făcut recomandări care urmează să fie duse la îndeplinire de Primăria Sectorului 1”, mai afirmă Primăria.

“PNL escaladează politic un non-subiect”

“PNL escaladează politic un non-subiect pentru a distrage atenţia de la criza energetică- la Sectorul 1, liberalii au respins în mod repetat programul Termoficare de la soare – de la scandalul banilor daţi de la subvenţia de stat către televiziuni şi site-uri de casă şi de la împrumutul de 300 milioane euro acordat firmei Blue Air,” a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Reprezentanţii PNL Sector 1 precizează că, de peste o lună, edilul Clotilde Armand ascunde raportul Curţii de Conturi, pentru că spune negru pe alb că a încălcat legea în mod flagrant şi constant.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati