CNAIR organizează sesiuni de instruire anticorupţie

CNAIR, prin Biroul Control Integritate, în colaborare cu Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), organizează o serie de şedinţe de instruire a personalului de conducere în vederea prevenirii fenomenul de corupţie în sistemul public şi a conştientizării consecinţelor implicării personalului în săvârşirea unor astfel de infracţiuni.

Astfel, joi, personalul cu funcţii de conducere din cadrul direcţiilor regionale Braşov şi Iaşi a participat la sediul instituţiei prefectului din Braşov în cadrul unei astfel de întâlniri ce a avut ca obiect informarea anticorupţie a managerilor companiei şi membrilor echipelor pe care le conduc.

Acest tip de educaţie şi intruire în spiritul anticorupţiei a început în luna decembrie când au fost demarate o serie de activităţi cu personalul CNAIR din cadrul direcţiilor regionale Bucureşti şi Constanţa.

De asemenea, marţi, a avut loc, la Timişoara, o întâlnire cu reprezentanţi ai direcţiilor regionale Craiova, Timişoara şi Cluj unde s-au aprofundat diferite teme privind conduita şi principiile personalului contractual, precum şi alte aspecte ce ţin de cadrul profesional-tehnic.

În perioada următoare, conform unui calendar comun, CNAIR împreună cu DGA vor implementa o serie de activităţi de informare publică destinată cetăţenilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati