Coadă din prima zi la plata taxelor și impozitelor din Sectorul 6

Primele zile lucrătoare îi găsesc pe sute de români buluciţi la cozi pentru a-și plăti diverse taxe și impozite. Nu au făcut excepție nici anii marcați de pandemia de Covid, chiar dacă cele mai multe localități asigură posibilitatea plății online.

Mai multe zeci de persoane stau la coadă luni dimineață de la prima oră pentru a-și plăti taxele și impozitele locale din Sectorul 6 al Capitalei. Cei care plătesc până la finalul lunii martie beneficiază de o reducere cu 10% a impozitului pe locuințe.

Televiziunile de știri au prezentat imagini cu zeci de persoane care stăteau la o coadă lungă la Direcția de Taxe si Impozite a Sectorului 6 din Capitală.

O persoană trebuia să aștepte, în medie, 40 de minute pentru a ajunge să-și plătească dările.

Cetățenii își pot plăti taxele locale și online, aici: taxelocale6.ro/persoane-fizice/mijloace-pf/

Pe pagina de Facebook a instituției, DGITL Sectorul 6 a postat în ultima zi din 2021 un anunț în care spune că jumătate dintre locuitorii plătitori de taxe ai sectorului le vor achita în sistem online: „În 2021, peste 100.000 de locuitori din sectorul 6 au ales să-și plătească taxele online! În anul 2022, unul din doi plătitori de impozite și taxe locale vor folosi Ghiseul.ro! Îți urăm să fii unul dintre ei!”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati