Cock de Mike Bartlett – 21 martie, la Excelsior, în cadrul campaniei UNITER „Artişti pentru artişti”

Cock de Mike Bartlett, spectacol al Teatrului Stela Popescu în regia lui Tony Adam şi scenografia Mădălinei Mihai, avându-i în distribuţie pe Tudor Cucu Dumitrescu, Cristian Neacşu, Ioana Niculae, Cătălin Frăsinescu, se joacă pe 21 martie, ora 19:00 la Teatrul Excelsior în cadrul campaniei UNITER „Artişti pentru artişti”.

Piesa lui Mike Bartlett vorbeşte despre iubire şi despre puterea noastră de a înţelege formele şi complexitatea acestui sentiment. Mai presus de toate însă, Cock aduce în faţa noastră o serie de întrebări esenţiale. Avem curajul să fim, cine suntem cu adevărat? Avem îndrăzneala de a ne trăi propriul adevăr? Suntem în stare să ne asumăm alegerile şi să ieşim din zona de confort ?

Societatea contemporană se schimbă cu rapiditate, iar teatrul contemporan are datoria de a aduce în faţa spectatorilor problemele cu care aceasta se confruntă. Astfel, identitatea de gen este astăzi un subiect extrem de actual, care necesită o abordare corectă, pe măsura complexităţii lui. Spectacolul Cock aduce în prim plan triunghiul dramatic de relaţionare, în care ne-am aflat fiecare dintre noi, asumându-ne, de cele multe ori inconştient, unul dintre cele 3 roluri: victimă, salvator sau persecutor. Construit într-o structură cinematografică, spectacolul împleteşte lupta şi suferinţele personajelor, cu situaţiile comice, într-un ritm alert, ce-l va face pe spectator să rămână implicat până la final.

Să lupţi / să renunţi? Să accepţi / să refuzi? Să pleci / să rămâi? Răspunsul rămâne a fi dat de fiecare spectator.

Acces 16 +
Durată: 1 oră şi 20 de minute, fără pauză
Premiera: Bucureşti, 20 decembrie 2022

Bilete pe www.teatrulstelapopescu.ro, www.mystage.ro www.iabilet.ro, bilet.ro şi theatrum.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati