Cod galben de ninsoare în București. Stratul de zăpadă poate ajunge până la 8 cm

După ce ieri a nins puternic în mai multe zone din țară, valul de frig a cuprins acum și Bucureștiul.

Din noaptea de marți spre miercuri, Capitala este vizată de un cod galben şi ninge fără încetare, iar meteorologii anunță că vremea se îmblânzeşte abia diseară.

După ce zilele trecute, ninsorile puternice i-au pus în mare dificulate pe şoferii din restul ţării, zăpada s-a depus marți noapte şi peste străzile din Bucureşti, potrivit stirileprotv.ro.

Ninge de ore bune în Bucureşti, zăpada are deja câţiva centimetri, iar meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben de ninsori, de marţi, de la ora 18, valabilă până miercuri, la ora 23, care vizează partea de S-E a ţării, inclusiv Capitala.

Foto: Facebook / Primaria Sectorului 3

Responsabilii au scos pe străzi utilajele de deszăpezire.

”Dacă pe timpul nopții s-a acționat peste tot cu substanțe antiderapante și cu utilaje pentru deszăpezire, acum focusul este pe străzile secundare și pe trotuare.

0720.777.511 /512/ 513/ 514/ 515 rămân în continuare numerele de telefon la care putem semnala eventuale probleme legate de ninsoare”, a scris Primăria Sectorului 3 pe pagina de Facebook.
Meteorologii au anunţat că stratul de zăpadă poate să crească astăzi până la 8 cm, iar temperaturile nu vor depăşi 2 grade.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati