Compania aeriană HiSky lansează zboruri directe Bucureşti – New York, din 7 iunie 2024 / De la cât pornește prețul unui bilet

0
509

Compania aeriană HiSky anunţă că lansează zboruri directe Bucureşti – New York, din 7 iunie 2024. Românii îşi pot rezerva călătorii directe către SUA, după 20 de ani, pe site-ul companiei. Preţul unei călătorii porneşte de la 349 euro, pentru clasa economic, şi 1.899 euro, pentru clasa business, iar zborul va dura mai puţin de zece ore.

  • Ultimele zboruri directe între România şi SUA au avut loc acum 20 de ani, când în noiembrie 2003 compania aeriană de stat Tarom a renunţat la aceste rute transoceanice, scrie news.ro.

Zborurile regulate care conectează Aeroportul Henri Coandă cu principalul aeroport din New York, John F. Kennedy, vor fi efectuate cu patru frecvenţe pe săptămână, cu plecare din România în fiecare zi de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, şi retur.

Aeronava HiSky va decola de la Bucureşti la ora locală 8:00 şi va ateriza la New York la ora locală 11:25. Astfel, pasagerii care vor să ajungă peste ocean vor petrece în zbor doar puţin peste 10 ore. Pentru zborurile retur, aeronava este programată să decoleze de pe aeroportul JFK la ora locală 13:25 pentru a ajunge la Otopeni la ora locală 6:15.

De la cât pornește prețul unui bilet

Biletele sunt disponibile pentru două clase de servicii, iar preţul unei călătorii porneşte de la 349 euro, pentru clasa economic, şi 1.899 euro, pentru clasa business.

La bordul aeronavei va fi disponibil şi serviciul de catering, în costul biletului fiind incluse o masă caldă şi o gustare, pentru fiecare pasager.

Zborurile Bucureşti Otopeni –  New York, JFK, vor fi efectuate cu Airbus A330-200, prima aeronavă wide-body din flota HiSky şi singura de acest tip înregistrată în România. Aeronava, care îi oferă companiei capabilitatea de a opera curse, fără escală, pe această distanţă a aterizat la Bucureşti, la începutul acestei săptămâni.

Pe durata călătoriei, pasagerii vor avea acces la bord şi la conţinut multimedia, disponibil pe sistemul de entertainment al aeronavei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.