Concurs de împodobit brazi, la Muzeul Satului

Peste 20 de brazi aşteaptă în incinta Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” pentru a fi împodobiţi cu decoraţiuni aduse de vizitatori în cadrul unui concurs organizat în perioada 22 noiembrie – 19 decembrie, ocazia sărbătorilor de iarnă.

După alegerea a trei câştigători aceştia vor primi premii surpriză care vor fi anunţate în data de 20 decembrie pe website-ul şi pe reţelele de socializare ale instituţiei.

Concurenţii vor ataşa bradului pe care l-au împodobit o etichetă cu numele familiei şi vor da check-in din muzeu, cu o poză cu bradul, pe care o vor posta pe reţelele de socializare.

Nu sunt permise podoabe sau accesorii ce necesită conectare la reţeaua electrică sau foc deschis.

Proiectul face parte din campania „Deschidem Cartea Faptelor Bune” şi îşi propune să atragă copii şi tineri spre muzeu, să îi întâlnească pe Moş Nicolae (5 decembrie) şi pe Moş Crăciun (19 decembrie), să doneze haine şi jucării pentru copiii ce provin din medii defavorizate.

Accesul în muzeu se face cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care şi obligativitatea purtării măştii de protecţie pe tot parcursul vizitei (interior şi exterior).

Detalii privind concursul pot fi obţinute pe email bradul@muzeul-satului.ro sau la telefon 021 317 91 03/ int. 190.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati