Condiţia pentru ca să ne putem trimite copiii la şcoală în siguranţă. Sfat pentru părinți

0

Medicul pediatru Mihai Craiu spune că deschiderea școlilor pentru cei mici depinde de adulți, care trebuie să ţină cont de anumite reguli.

Dând exemplul Germaniei, medicul arată că acolo unităţile de învăţământ s-au închis nu pentru că se răspândeau COVID în comunitate, ci pentru că adulţii nu au cooperat, iar transmiterea virusului pandemic „a decolat către cer”.

„Germania va închide școlile pentru o vreme.

Povestea de succes a școlilor deschise, în Germania, s-a bazat inițial pe date știintifice, pe ordine și disciplină (de un fel foarte strict, prusac), pe testare foarte extinsă, folosind teste rapide, făcute direct la scoală, sub supravegherea profesorilor.

Dar se pare că toate acestea nu ajung, nici măcar în Germania, acum, în prag de sărbători.

Închiderea școlilor NU a fost decisă de faptul că acestea ar fi contribuit la răspândirea virusului în comunitate, ci pentru că adulții au fost necooperanți și transmiterea virusului pandemic realmente „a decolat către cer” (…).

Dr. Craiu: Dacă vrem să putem trimite copiii la școală, e necesar ca noi, adulții, să respectăm regulile

MESAJ SIMPLU – dacă vrem să putem trimite copiii în siguranță la școală, este necesar ca noi adulții să respectăm regulile astfel încât să apară o scădere a transmiterii comunitare a noului coronavirus.

În zonele verzi, acolo unde oamenii vor respecta un timp distanțarea și se vor vaccina la un moment dat, acolo ne vom recăpăta o viață normală. Inclusiv școlile deschise”, a scris medicul Mihai Craiu, pe pagina de Facebook.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version