Condiția pentru redeschiderea restaurantelor din București. Ce spune premierul

0
137
Pixabay

Vești bune pentru bucureșteni. Premierul Cîțu a anunțat miercuri, la Guvern, că restaurantele se pot redeschide în Capitală dacă rata de infectare cu noul coronavirus se menține la sub 3 la mie.

„Masurile din perioada sarbatorilor au dat rezultate, deși nu au fost populare, și acum Bucureștiul a trecut sub 3 la mie și dacă se păstrează acest trend înseamnă vești bune pentru HORECA, înseamnă că putem redeschide restaurantele dacă ramane sub 3 la mie în perioada următoare”, a declarat premierul.

Municipiul Bucureşti a ieşit miercuri din zona roşie în ceea ce priveşte rata de infectare cu noul coronavirus, cumulată la 14 zile, după ce miercuri a înregistrat 2,96 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când a avut 3,22 cazuri la mia de locuitori, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În zona roşie au rămas judeţele Timiş, cu 4,07 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când incidenţa a fost de 4,34 cazuri la mia de locuitori, Ilfov, cu 3,48 cazuri la mia de locuitori, în scădere mare faţă de ziua precedentă (3,72), şi Cluj – 3,49, în scădere faţă de ziua precedentă (3,66).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.